18 Mart 2015 Çarşamba

çul









http://toplaninkizlar.blogspot.com.tr/

ÇUL YEMEĞİ




malzemeler:

6 adet baget
8 kaşık un
1 büyük soğan
1 kaşık salça
125 gr tereyağı ve margarin


yapılışı :

Tencerenin içine bagetleri koyun  soğanı doğrayın üzerini geçecek kadar su koyup haşlayın.
başka bir tencereye unu ve yağı koyup iyice  kavurun. Üzerine salçayı ilave ederek kavurmaya devam edin.Haşlamış olduğunuz tavuğun suyundan bir miktar alıp unun üzerine ilave edin iyice karıştırın ki topak kalmasın .Sosumuz hazır. hazırladığımız sosu haşladığınız tavukların üzerine dökün tuz ilave edin 15,20 dk daha kaynatın dilerseniz tepsiye dizip fırında da pişirebilirsiniz . Yemeğimiz hazır afiyet olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder